Lähettäminen

Postitamme tuotteen yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai muista vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolelta tulevien muutosten aiheuttamista viivästymisistä. Muutoksista verkkokaupan toimitusajoissa ilmoitamme etusivulla.

Kirje ja maksikirje kulkee kotimaassa noin 2-3 arkipäivässä. Paketit ovat yleensä perillä noin 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. EU-maihin toimitus kestää yleensä noin viikon ja EU:n ulkopuolisiin maihin noin 1-2 viikkoa - toisinaan jopa yli kaksi viikkoa. Huomaa, että paketti voi myös viipyä maahan saavuttuaan tullissa viikosta pariin viikkoa.

Verkkokaupasta tehdyille tilauksille lähetämme automaattisen viestin sähköpostiin, kun tilaus on toimitettu. Seurantatunnuksen saat erikseen pyytämällä sähköpostilla.  Sähköpostin kautta tulleille tilauksille emme lähetä automaattista ilmoitusta toimituksesta.

Kotimaisesta paketista saat puhelimeesi saapumisilmoituksen Postilta, mikäli olet tilausta tehdessäsi antanut meille puhelinnumeron. Muussa tapauksessa Posti lähettää saapumisilmoituksen postitse.

Toimitamme tuotteet postitse. Pienet, kirjeeseen mahtuvat ostokset kulkevat kirjeenä tai maksikirjeenä ilman seurantakoodia, ja isommat (yli 500g) ostokset toimitamme pakettina, jonka voit noutaa lähipostista. Jos haluat toimituksen SmartPost-pakettina, ilmoita siinä meille tilauksen yhteydessä ja ilmoita haluamasi noutopisteen nimi ja osoite. Voit myös noutaa ostokset Liinalapsen varastolta (Markulantie 1, 20300 Turku) tai tulla vain tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Sovithan ajasta etukäteen!


PainoSuomiEU-maatEurooppaMaailma
Toimitusaika2-3 pvviikkoviikko1-2 viikkoa
0,2 kg2€8€10€10€
0,5kg4€18€20€20€
1kg6€22€24€24€
2kg6€28€36€36€
+1kg+0,5€+0€+5€+5€

*Postin ilmoittamat tiedot, jotka muuttuvat Postin käytännön mukaisesti.