Vanamo Deco.com -verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2016 alkaen

Vanamodeco.com -verkkokaupan myyjänä toimii Liinalapsi Oy. Jäljempänä tässä dokumentissa Vanamo Deco tarkoittaa Liinalapsi Oy:ta. Vanamo Decolla on myös varastomyymälä Turussa. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille maailmanlaajuisesti.

Tuotteiden hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron, kun toimitusosoite on EU:n alueella. EU:n ulkopuolisiin maihin hinnasta vähennetään ALV. Postikulut lisätään hintaan. Vanamo Deco pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Postin tekemät muutokset postikuluihin astuvat voimaan Postin ilmoittamina ajankohtina.

Vanamo Deco pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

 

Yhteystiedot:

Liinalapsi Oy

Postitusosoite (asiakaspalautukset):

Leipäläntie 49

20300 Turku

Käyntiosoite (varasto, tilausten nouto):

Markulantie 1

20300 Turku

 

Y-tunnus: 2176659-0

(VAT number: FI21766590)

Sähköposti: info@vanamodeco.com

Puhelin: +358 44 5943011

 

Asiakkaan henkilötietojen rekisteristä vastaa:

Niina Hallikainen, Liinalapsi Oy

niina@vanamodeco.com

+358 44 5943011

 

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita verkkokaupan kautta osoitteessa www.vanamodeco.com tai lähettämällä meille sähköpostia: info@vanamodeco.com

Ilmoita sähköpostissa tuotetiedot mahdollisimman tarkasti sekä osoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutapa.

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun tilisiirtoa varten. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin kahden arkipäivän kuluessa. Jos et saa vastausta, niin soita minulle tai lähetä uudelleen meiliä ja tarkista, että sähköpostisi varmasti toimii (roskapostikansio!). Mahdollisista lomista ja viivytyksistä ilmoitamme etusivulla.

Ostosopimus syntyy, kun olemme vahvistaneet tilauksen sähköpostitse. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

Ostokset voidaan maksaa tilisiirrolla ennakkomaksuna (maksuohjeet saat sähköpostitse) tai PayPal:lla. PayPal:n kautta voit maksaa myös luottokortilla (kuten VISA, MasterCard, American Express, Discover), jolloin et tarvitse välttämättä varsinaista PayPal-tiliä. PayPal:n kautta luottokortilla maksaminen on asiakkaalle helppoa?, eikä luottokorttitietoja välitetä lainkaan myyjälle. Toimitamme tuotteet kun maksu näkyy tilillämme - joissakin tapauksissa voimme kotimaahan toimittaa jo ennen maksua. Pidämme tuotteen varattuna yhden viikon ajan, jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteen yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai muista vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolelta tulevien muutosten aiheuttamista viivästymisistä. Muutoksista verkkokaupan toimitusajoissa ilmoitamme Vanamo Decon etusivulla.

Kirje ja maksikirje kulkee kotimaassa noin 2-3 arkipäivässä. Paketit ovat yleensä perillä noin 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. EU-maihin toimitus kestää yleensä noin viikon ja EU:n ulkopuolisiin maihin noin 1-2 viikkoa - toisinaan jopa yli kaksi viikkoa. Huomaa, että paketti voi myös viipyä maahan saavuttuaan tullissa viikosta pariin viikkoa.

Verkkokaupasta tehdyille tilauksille lähetämme automaattisen viestin sähköpostiin, kun tilaus on toimitettu. Seurantatunnuksen saat erikseen pyytämällä sähköpostilla.  Sähköpostin kautta tulleille tilauksille emme lähetä automaattista ilmoitusta toimituksesta.

Kotimaisesta paketista saat puhelimeesi saapumisilmoituksen Postilta, mikäli olet tilausta tehdessäsi antanut meille puhelinnumeron. Muussa tapauksessa Posti lähettää saapumisilmoituksen postitse. Kirjeet ja maksikirjeet toimitetaan postilaatikkoon ilman seurantatunnusta.

 

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme tuotteet postitse. Pienet, kirjeeseen mahtuvat ostokset kulkevat kirjeenä tai maksikirjeenä ilman seurantakoodia, ja isommat (yli 500g) ostokset toimitamme pakettina, jonka voit noutaa lähipostista. Jos haluat toimituksen SmartPost-pakettina, ilmoita siinä meille tilauksen yhteydessä ja ilmoita haluamasi noutopisteen nimi ja osoite. Voit myös noutaa ostokset Vanamo Decon varastolta (Markulantie 1, 20300 Turku) tai tulla vain tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Sovithan ajasta etukäteen!

 

Yleiset toimituskulut ja toimitusaika-arviot*:

Paino Suomi EU-maat Eurooppa Maailma
Toimitusaika 2-3 pv viikko viikko 1-2 viikkoa
0,2 kg 2€ 8€ 10€ 10€
0,5kg 4€ 18€ 20€ 20€
1kg 6€ 22€ 24€ 24€
2kg 6€ 28€ 36€ 36€
+1kg +0,5€ +0€ +5€ +5€

*Postin ilmoittamat tiedot, jotka muuttuvat Postin käytännön mukaisesti.

 

Tilauksen peruuttaminen

Sinulla on aikaa peruuttaa tilaus tilausvahvistuksen saapumiseen saakka. Tilausvahvistus lähetetään meiltä yleensä sinä päivänä, jolloin tilaus otetaan käsittelyyn, pakataan ja postitetaan. Voit perua tilauksen sähköpostilla tai puhelimitse. Jos sähköpostilaatikossamme on pahasti ruuhkaa, saattaa peruutusviesti jäädä huomaamatta ja paketti ehditään lähettämään. Tällaisessa tapauksessa voit palauttaa tuotteen heti sen saatuasi. Palautamme tuotteesta maksamasi hinnan sekä postikulut mahdollisimman pian.

 

Viallisen tuotteen palauttaminen - Ei kuluja asiakkaalle

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai olet saanut väärän tuotteen, sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutuksen tekemisestä. Vanamo Deco maksaa tällöin palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvittää asiakkaan maksamat tuotteen hinnan ja postikulut asiakkaalle. Hyvitys maksetaan kun olemme saaneet tuotteen takaisin ja tarkistaneet sen kunnon. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja alkuperäisessä kunnossa. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostilla: info@vanamodeco.com ja ilmoita meille nimesi, yhteystietosi, tilausnumero ja tilinumerosi mikäli maksoit tilisiirrolla. Kerro meille myös mikä tuotteessa on vikana. Jos sait tuotteen mukana Postin valmiin osoitetarran, voit liimata sen paketin päälle ja jättää paketin postiin. Mikäli tuotteen mukana ei ollut osoitetarraa (kirjeenä lähetetyt tuotteet), lähetä se meille postitse pakettina ja ilmoita maksamasi postimaksu, niin hyvitämme summan sinulle. Tuotepalautukset toimitetaan osoitteella:

Liinalapsi Oy

Leipäläntie 49

20300 Turku

 

 Vanamo Deco ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.

 

Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen - Palautuskulut peritään asiakkaalta

Eikö tyynyn väri sopinutkaan muuhun sisustukseen? Ei hätää: sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa meille 14 päivän kuluessa peruutuksen lähettämisestä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja alkuperäisessä kunnossa. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostilla: info@vanamodeco.com ja ilmoita meille nimesi, yhteystietosi sekä tilausnumero ja tilinumerosi mikäli maksoit tilisiirrolla. Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat kulut. Hyvitämme sinulle: tuotteen hinnan + lähetyskulut - palautuspostikulut. Hyvitys maksetaan asiakkaalle sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen ja sen kunto on tarkistettu. Palauta tuote postitse pakettina ja ilmoita seurantatunnus meille. Palautuspostikulut ovat Suomessa 7,90€. Jos sait tuotteen mukana Postin valmiin osoitetarran, voit liimata sen paketin päälle ja jättää paketin postiin. Mikäli tuotteen mukana ei ollut osoitetarraa (kirjeenä lähetetyt tuotteet), lähetä se meille postitse pakettina ja ilmoita seurantatunnus meille. Jos maksat palautuspostikulun postiin, hyvitämme sinulle: tuotteen hinnan + lähetyskulut.

 

Noutamatta jättäminen

Mikäli asiakas ei nouda toimitusta, eikä lähetä meille peruutusilmoitusta 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta, veloitamme asiakkaalta kaikki lähetykseen liittyvät kulut: postittaminen asiakkaalle sekä palautumisesta aiheutuvat kulut. Postikulut ovat 0-0,2kg tilaukselle 2€, 0,2-0,5 kg tilauksille 4€, 0,5-2 kg tilauksille 6€. Palautuskulut ovat 7,90€.

 

Ongelmatilanteet

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilaamiseen liittyvistä seikoista, vastaamme mielellämme sähköpostilla: info@vanamodeco.com. Voit myös soittaa meille arkisin klo 9-16. Jos tilaaminen ei jostain syystä onnistu verkkokaupassa, voit tilata myös sähköpostilla.

Mikäli tarvitset apua tuotteen käytössä tai hoidossa, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Jos saat virheellisen tuotteen tai sinulle on lähetetty väärä tuote, ota yhteyttä sähköpostilla 14 päivän kuluessa tuotteen saamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, ota meihin heti yhteyttä jotta voimme tehdä reklamaation postiin.

 

Tuotetakuu ja Vanamo Decon vastuu

Vanamo Decon valmistamilla tuotteilla on vuoden tuotetakuu alkaen tilausvahvistuksen päivästä. Takuu korvaa tuotteen valmistuksesta ja raaka-aineista aiheutuvat viat. Takuu ei korvaa tuotteen virheellisestä tai ohjeiden vastaisesta käytöstä ja hoidosta johtuvia vikoja.

Vanamo Decon virhevastuu on Suomen kuluttajansuojalain mukainen. Vanamo Decon vastuu rajoittuu kyseisen tuotteen ostohintaan. Vanamo Deco ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Edellä mainittu ei rajoita Vanamo Decon kuluttajansuojalain mukaista vastuuta.

 

Sovellettava laki ja riitaisuuksien ratkaisu

Näihin toimitusehtoihin ja asiakkaan tilaukseen sovelletaan Suomen lakia, pois lukien kansainvälisen kauppalain säännökset.

Sopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Jos kuitenkin erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvotteluilla, voit saattaa kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Toimivaltainen tuomioistuin on joko asiakkaan tai Liinalapsen Suomessa sijaitsevan kotipaikan käräjäoikeus, tai mikäli asiakkaalla ei ole asuinpaikkaa Suomessa, Liinalapsen kotipaikan käräjäoikeudessa.