Syksyn viileydessä ja sydäntalven koleudessa on ihana kääriytyä aitoon suomenlampaanvillaiseen torkkupeittoon. Hyvä kirja tai lempi TV-sarja. Räiskyvä takkatuli. Kuppi virkistävää yrttiteetä. Oman rakkaan kainalo.


Suopursu villapeitto on pehmoinen, pörröinen, ilmava ja kevyt. Peittoon on kudottu luonnonväristä suomenlampaanvillaa kolmessa värissä: lampaanvalkoinen, vaaleanharmaa ja ripaus tummanharmaata. Keveä Solki-kudonta antaa kankaalle hillityn, elävän pinnan. Käsintehdyt hapsut.


Suopursu peitoissa on käytetty Pirtin Kehräämön valmistamaa villalankaa. Pirtin Kehräämö käyttää ainoastaan suomalaista lampaanvillaa, ja meidän langasta suurin osa on suomenlampaan villaa. Suomenlampaan villa on hienoa ja laadukasta. Erivärisiltä lampailta saadaan luonnollisia värisävyjä, jotka sopivat kauniisti skandinaaviseen sisustukseen.


Suomenlammas on arvokas alkuperäisrotumme, joka on laiduntanut Suomen niityillä lähes 4000 vuoden ajan. Ainutlaatuinen suomenlammas on säilyttänyt suuren osan muinaista perimäänsä, ja se on rotuna monessa mielessä ylivertainen. Arvostettu suomenlampaanvilla on kiiltävää, joustavaa ja eläväpintaista. 


Miten hoidan Suopursu villapeittoa?


Villapeitto raikastuu tuulettamalla. Puhdistusta kaipaavan peiton voit pestä lempeästi käsin viileässä vedessä villanpesuaineella. Vältä hankaamista. Kuivata narulla tai lappeellaan. Hapsut saa oikaistua parhaiten kosteina sormin.


Koko: 150 x 180 cm

Materiaali: 50 % Suomenlampaan villaa, 50 % luomupuuvillaa (GOTS)

Valmistusmaa: Suomessa suunniteltu, kudottu ja ommeltu


Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

SUOPURSU TORKKUPEITTO

  • Merkki: Vanamo Deco
  • Tuotenumero: PE-SUOPURSU
  • Saatavuus: 5
  • 295.00€

  • Veroton: 237.90€
Määrä